Logo kotaperwira.com
List/Grid

Tag Archives: kali Menggala

Sejarah Desa Selakambang, Asal Mula Bakale Desa Selakambang

Sejarah Desa Selakambang, Asal Mula Bakale Desa Selakambang

Suminto – Selakambang yaiku salah sewijining desa sing ana nang kecamatan Kaligondang kabupaten Purbalingga Jawa Tengah. Asal muasal diarani desa Selakambang mergo ana watu sing gede banget sing jumeneng ning…