Logo kotaperwira.com
List/Grid

Tag Archives: guyub rukun

Angan-Angane Pak RT Bobotsari

Angan-Angane Pak RT Bobotsari

Pak RT – Semenjak nyong ditunjuk dadi ketua RT 04 RW XII Desa Bobotsari, mbiyen pas bar badha Idul Fitri, nyong duweni angen-angen kepengin wargane madan maju lan padha rukun….