Logo kotaperwira.com
List/Grid

Tag Archives: Belum Haji Sudah Mabrur

Produksi Film "Bukan Haji Biasa", SMA Muhammadiyah 1 Purbalingga

Produksi Film "Bukan Haji Biasa", SMA Muhammadiyah 1 Purbalingga

“Rika sing urung munggah kaji, apa malah ora bakal munggah kaji, ning rika wis dadi wong sing seneng kurban. Rika mlarat, ning duitmu ora nggo tuku tivi, kulkas, klambi sing…